Munksnejdens Pensionärer rf

                       

Bästa medlem i föreningen Munksnejdens pensionärer

Hoppas du känner dig trygg och mår bra. Det har nu gått ca fyra veckor sedan vi blev tvungna att inhibera vårens program på grund av det farliga Corona-viruset, som på kort varsel har radikalt ändrat omständigheterna i vårt liv. De flesta av oss fick kalendern tömd i ett svep efter 17.3. Inget så illa att det inte skulle medföra något gott – brukar man säga. Du har kanske börjat ordna gamla foton, städat garderober, bakat, ringt vänner du inte hört något från på ett tag. Eller så har du satsat på mer motion, sökt dig nya vandringsleder, sett på TV och lyssnat på radio mer än tidigare o s v.

Påsken kommer ändå och vi skall göra det bästa av högtiden. Vårsolen värmer, de tidiga vårlökarna har skjutit upp sina blad och blommor ovan jordytan och videkissor väntar på att få pryda påskbordet.

Vi i styrelsen hoppas också att du som är datoruppkopplad läser föreningens webbsida https://munksnejden.spfpension.fi/aktuellt/. Vi kommer att informera om läget och kommande program. Förbundets webbsida https://www.spfpension.fi/sv/start/ har också mycket intressant att bjuda på, bl.a. program man kan se på, senast dansades det tillsammans, och gymnastikprogram som kan göras hemma.

Styrelsen kommer att beakta vid planeringen av höstens program att populära programpunkter bortfallit. Därför planerar vi att inleda höstens program med höstfest och firande av födelsedagsjubilarer och om möjligt ordna två utfärder på hösten. Höstens program distribueras under sommaren och vi ser fram emot att få träffas.

God Tid kom ut  till oss alla.  Säkert konstaterade ni något ovanligt med ert namn.  Alldeles riktigt,  förnamnet var rätt och adressen likaså, ett nytt efternamn hade alla fått. Tidningen är alltså just Er egen , ett fel hade uppstått som råddat till namnen. Ett litet missöde som korrigeras snabbt,  jämfört med allt annat just nu.

 

Vi önskar alla en Glad Påsk och en angenäm början på sommaren!

 

För information om coronaviruset se https://thl.fi/sv/web/infektionssjukdomar/aktuellt/aktuellt-om-coronaviruset-covid-19

 

 

 

 

Resan till svenskbygderna i Estland

Utfärden till Emil Wikströms ateljé Visavuori 

 

 

 

Länk till Samrådets kalender

http://seniorer.fi